Open Workshop Lean op 27 september van 12 – 17 uur

Op woensdag 27 september organiseren wij weer onze open workshop Lean. Maak kennis met onze aanpak en resultaten tijdens een interactieve middag. U gaat ervaren wat de verbetermogelijkheden zijn in uw organisatie en hoe uw resultaat verbetert. Kom vrijblijvend kennismaken op 27 september.

Deze kosteloze middag ( met een waarde van € 195 p.p.) is bedoeld voor directie en managers die geïnteresseerd zijn in wat Lean en Operational Excellence kan betekenen voor hun organisatie. Na deze middag kunt u zelf inschatten wat de opbrengsten zijn van een Lean verbetertraject. Deelname is vrijblijvend.

Om 12.00 start de workshop en duurt tot 17 uur. Met deelnemers uit verschillende bedrijven ervaart u de voordelen van continu verbeteren. Onder het genot van een borrel en een snack praten we na over uw ervaringen. De workshop vindt plaats in Duiven. De details ontvangt u per e-mail na inschrijving.

Inschrijven kan via ons Contactformulier. Vermeld uw naam, bedrijf en contactgegevens en dan bent u ingeschreven. Let op: maximaal 14 deelnemers.

DSC08485

Korter lint …

DSC09184

Minder mandjes …

DSC09203

Samen verbeteren …

DSC08158

Kortere doorlooptijden …